Satiya House Refurbished to Accommodate a Larger Family

The Satiya House was originally a 100 sqm facility sitting good for 30 long years until now when the client demanded an extension of the house to over 350sqm. Transformation was obviously a part of the project as the house was to now gain a contemporary form.

From the outside, the house had to maintain continuity with the neighborhood and hence an inclined roof, black tiles and white painted bricks were a direct choice for materials. The entrance of the new structure was defined by the street front while the exterior and interior volume includes a set of diagonals that open up living spaces.

It’s a very beautiful and modern house. It has a very nice design, both in terms of exterior design as well as of interior décor. Every room as specific look, a different atmosphere and décor. But what they all share in common is the modern and simple style. It’s nice how all the materials and patterns work together and form a complete and equilibrated image. And all the different colors also work together to form complementary and colorful images.

 

It’s a beautiful design, modern and elegant and also stylish. It’s a quite large mansion, with plenty of rooms. But despite the number of rooms, it’s visible the fact that all of them maintain a very simple and elegant design when it comes to furniture.[adn Architectures]

Read more:  A Multi-Generation Container Home Built From Scratch By Its Owner

Source

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *