From A Old Barn To A Modern Living Space

The architects took the necessary time to create workroom-kitchen, an apartment, a bunk room, and bathrooms within the existing building.The entire project was designed using a minimal materials and furniture, especially re-use of existing barn materials.The client chosen to use as much possible the barn materials to create own character through the use of natural light and its orientation to the landscape.



First of all Shed architects choose separating the bunk room from the main work space, and the carved entry connecting the apartment to the workroom.And then to add more natural light through big windows creating a connection with pastoral landscape.

Source

Read more:  A House Built For The Future With A Large Green Roof
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *