A New Coffee Shop in Bangkok Draws Everyone In With Its Eclectic Design

A lot of things can guarantee the success of a coffee shop. Things like location, great flavor, good service and an outstanding design can potentially help it stand and become a landmark. The new location of the Kaizer coffee co. definitely has that last part covered. This was a project completed by architecture and interior design studio Space+craft earlier this year. The new coffee shop is located in Bangkok, Thailand. It’s a beautiful double-height space with a service bar at the bottom and a seating area with a balcony above that.

The glazed front facade of the shop exposes the beautiful interiors to draws people inThe glazed front facade of the shop exposes the beautiful interiors to draws people inThe upstairs seating area features various types of configurations and a flexible furniture layoutThe upstairs seating area features various types of configurations and a flexible furniture layout

The front facade is all made of glass and offers a panoramic view of the shop’s interior, revealing the inviting ambiance inside. There’s 100 square meters of space here in total. A big section of it is a double-height volume which includes the area right in front of the bar. Alongside it, a staircase leads up to a seating area with a flexible furniture layout designed to accommodate a variety of different groups. A key design element for both floors is the wood-lined wall that has on it a large disc illuminated from behind. The bar and adjacent wall are also very eye-catching, featuring a concrete brick pattern complemented by dark wooden accents.

Read more:  Beautiful Concrete Residence Inspired By A Movie House

The bar and the wall adjacent to it feature a grey brick pattern that contrasts with the warm wooden surfaces around itThe bar and the wall adjacent to it feature a grey brick pattern that contrasts with the warm wooden surfaces around itThe upstairs seating area overlooks the bar below and has a clear view towards the streetThe upstairs seating area overlooks the bar below and has a clear view towards the streetAccent LED lights integrated into the tables and the seats create a very pleasant and comfortable ambianceAccent LED lights integrated into the tables and the seats create a very pleasant and comfortable ambiance
The concrete brick add ruggedness and industrial charm to the interior designThe concrete brick add ruggedness and industrial charm to the interior designThe interior design as a whole is eclectic, featuring industrial elements combined with a contemporary decorThe interior design as a whole is eclectic, featuring industrial elements combined with a contemporary decorOne of the most eye-catching features is the large wooden disc displayed on the staircase wallOne of the most eye-catching features is the large wooden disc displayed on the staircase wallThe neutral palette of colors shifts the focus towards the materials and finishes used throughout the shopThe neutral palette of colors shifts the focus towards the materials and finishes used throughout the shopThe front facade of the shop is a huge glass window that reveals the interior in all its gloryThe front facade of the shop is a huge glass window that reveals the interior in all its gloryThe glazed facade also bring the outdoors in, creating a very bright and airy ambiance The glazed facade also bring the outdoors in, creating a very bright and airy ambianceThe main floor is almost entirely comprised of a double-height space which takes full advantage of the viewThe main floor is almost entirely comprised of a double-height space which takes full advantage of the view

Source

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *