A-frame Cabin Resort Celebrates Nature Through Timeless Design

The Polish seaside town called Jezierzany very recently became a new tourist attraction thanks to a project completed by studio mode:lina. They designed a group of resort homes which form Camppinus Park. Both the architecture and the interior design of these resort homes bring together elements of both modern and traditional styles and the result is an eclectic blend between a barn-inspired frame with a pitched roof, large windows and dark exterior created using the Japanese Shou Sugi Ban wood -burning technique.

The houses have dark wood frames which help them better blend in with their natural surroundingsThe houses have dark wood frames which help them better blend in with their natural surroundings
The kitchen looks like a miniature version of the house, all black and with its own pitchef roofThe kitchen looks like a miniature version of the house, all black and with its own pitchef roofUpstairs, the floor features hexagonal tiles which add a modern vibe to the decorUpstairs, the floor features hexagonal tiles which add a modern vibe to the decorThe living room has a double-height ceiling, with windows that go all the way upThe living room has a double-height ceiling, with windows that go all the way up

Each house within the Camppinus Park resort includes a living room with high ceilings, large windows and a large sliding door which leads outside, two bedrooms, a small dining area and a bathroom organized on two floors. The windows follow the roofline and let in lots of natural sunlight which benefits the spaces positioned towards the rear of the houses. The other areas get light through a set of skylights embedded into the pitched roof. Inside, the decor and the ambiance are balanced and hamornious. The double-height living room is placed on the ground floor, with the small dining area and the black kitchen being found upstairs.

Read more:  Historical church turned into a private home in The Netherlands

Large sliding doors open the living room towards a deck, inviting guests to celebrate natureLarge sliding doors open the living room towards a deck, inviting guests to celebrate natureA series of skylights bring natural light into the upstairs volumesA series of skylights bring natural light into the upstairs volumesThe wood which is extensively used through the interior design gives the house a warm and natural lookThe wood which is extensively used through the interior design gives the house a warm and natural lookThe interior design is harmonious and seamlessly blends modern and traditional detailsThe interior design is harmonious and seamlessly blends modern and traditional detailsThe resort houses are all defined by functional interiors which manage to also maintain their styleThe resort houses are all defined by functional interiors which manage to also maintain their styleA large sliding door connects to living area to an outdoor terrace which overlooks the forestA large sliding door connects to living area to an outdoor terrace which overlooks the forest
The indoor-outdoor transition is meant to be very natural and convenientThe indoor-outdoor transition is meant to be very natural and convenientThe hexagonal floor tiles ground the upstairs volumes with their warm, earthy color tonesThe hexagonal floor tiles ground the upstairs volumes with their warm, earthy color tonesThe interior design is defined by extensive black surfaces complemented by natural wood and large windowsThe interior design is defined by extensive black surfaces complemented by natural wood and large windowsOne of the bedrooms is situated upstairs next to the staircase and has a view of the rear deck and the forest beyondOne of the bedrooms is situated upstairs next to the staircase and has a view of the rear deck and the forest beyondAlthough small, the bedroom doesn't look or feel tiny thanks large windowsAlthough small, the bedroom doesn’t look or feel tiny thanks large windowsThe walls, floor and ceiling of the bedroom are covered in wood and that creates a very cozy and inviting ambianceThe walls, floor and ceiling of the bedroom are covered in wood and that creates a very cozy and inviting ambianceThe other bedroom is very similar in style, with a few notable distinctionsThe other bedroom is very similar in style, with a few notable distinctionsThe multitude of glass walls give the houses a very modern appearance while also making the most of the beautiful views surrounding themThe multitude of glass walls give the houses a very modern appearance while also making the most of the beautiful views surrounding themThe dining area is small and placed in the corner from where it overlooks the courtyard areaThe dining area is small and placed in the corner from where it overlooks the courtyard areaThe resort houses are designed to celebrate the natural scenery, hence the subdued color paletteThe resort houses are designed to celebrate the natural scenery, hence the subdued color paletteWhite subway tiles give the bathroom a timeless appearanceWhite subway tiles give the bathroom a timeless appearanceThe resort houses are placed in a straight line, all facing the same viewsThe resort houses are placed in a straight line, all facing the same views

Read more:  Cullen’s Residence as you saw in Twilight New Moon

Source

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *